изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:25 EEST
В Албена пристигат първите туристи от Полша    
Туризъм

На 27 и 28 април във ваканционно селище „Албена” пристигат първите туристи за годината от Полша, съобщава Катерина Нейкова – мениджър „Продажби” в комплекса.

 



„Гостите са предимно от Катовице и Варшава, като голяма част от тях са студенти. В Полша има дълъг уикенд от 27 април до 1 май, а 200 туристи са избрали с чартърни полети да пристигнат у нас и да прекарат своето свободно време в Албена чрез туристическа агенция „Гама”, представлявана от Яцек Студнярек. Поляците ще бъдат настанени в тризвездния хотел „Ралица”, добави Нейкова.

Тя посочи още, че през м.г. Албена е била посетена от близо 9000 поляци, с 15 процента повече спрямо предходната година. За този сезон се очаква 10 процента ръст на полските туристи.

„Полякът е със среден престой в Албена от 10 дни, а най-предпочитана формула за настаняване е ултра ол-инклузив. В началото и края на сезона отсядат повече студенти и членове на полските синдикати, а в пика ваканционното селище е предпочитано от семейства”, каза още Нейкова.

От пресцентъра на „Албена” АД допълват, че близо 3000 души са избрали да отпразнуват Великден в курорта, като около 2000 от тях са гости от Румъния.

„По случай християнския празник ръководството на комплекса ще създаде Великденско настроение. Тази седмица бъде поставена специална украса. Аниматори, облечени в празнични костюми, ще радват най-малките гости, като се снимат с тях и раздават безплатно боядисани яйца”, заяви Илина Илиева – ръководител сектор „Култура”.

 

 


Сходни връзки

В Албена пристигат първите туристи от Полша | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди