изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:11 EEST
Самоуби се вероятният убиец на дърводелеца в Стара Загора    
Новини

Самоуби се обявеният за издирване във връзка с убийството на 56-годишния училищен дърводелец Койчо Колев от Стара Загора, научи "24 часа". 30-годишният Стоян Стоянов се е самоубил късно следобед в нива на 2 км южно от Стара Загора. В момента полицията извършва оглед на мястото.



От МВР потвърдиха за случая.

В района на земеделската земя, където е станало самоубийството, не бяха допуснати журналисти.

Сигналът е подаден от случаен гражданин в 16:56 часа, потвърдиха от полицията.

Разследването продължава, за да се уточни дали самоубилият се Стоян Стоянов наистина е убиецът на дърводелеца Койчо Колев.

http://www.24chasa.bg

Ето го убиеца на дърводелеца!

Убитият дърводелец бил свидетел по дело срещу издирвания заподозрян

Убитият тази сутрин 56-годишен дърводелец от спортното училище „Тодор Каблешков" Койчо Колев е бил ключов свидетел по едно от делата срещу предполагаемия извършител на престъплението.

Обявеният за издирване 30-годишен Стоян Стоянов има две споразумения по дела водени от Районния съд, съобщава регионалният сайт STZ news.

Едното дело е за закана за убийство срещу старозагорката Стефка Тодорова, а другото е за притежание на наркотици. По първото присъдата му е била година и половина условно при 3-годишен изпитател срок, а по второто е осъден на 2 години условно при 4-годишен изпитателен срок.

Застреляният Койчо Колев е свидетелствал по първото дело. Най-вероятно убийството е било акт на отмъщение.

Издирваният Стоянов живеел на улица „Радост" в квартала на някогашното АПК в Стара Загора. Съседи не са го виждали от няколко дни.

От МВР са категорични, че той е въоръжен и много опасен, лесно избухвал и реагирал често пъти неадекватно. Новото престъпление му гарантира минимум 20-годишна присъда, според юристи.

Койчо Колев се ползвал с много добро име в родното си село Маджерито, сподели кметицата Грозданка Димова. По думите й, мъжът гледал до последно родителите си инвалиди. След смъртта им стегнал наследствената си къща и направил голяма ябълкова градина. Димова е категорична, че семейството на Колев било за пример. Тя смята, че нападението над съселянина й го е изненадало.

Мъртвият има 23-годишен син, който тренирал ММА-борба.

Според патоанатоми смъртта е предизвикана от огнестрелна рана в главата. По тялото имало и други наранявания от куршуми, които обаче не са били животозастрашаващи. Най-вероятно е стреляно с преправен на боен газов пистолет с неустановена марка.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Самоуби се вероятният убиец на дърводелеца в Стара Загора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди