изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:18 EEST
Б.Найденов: Явно много престъпления се вършат в нашата държава    
Новини

За мен един човек независимо какво положение заема, би трябвало да спазва определи граници. Това каза директорът на НСлС Бойко Найденов, помолен за коментар дали е нормално прокурори и държавници да си говорят по този начин, предаде репортер на БГНЕС.



Бойко Найденов, който бе на следствения експеримент за атентата в Сарафово, обаче, уточни, че е видял само няколко реда от записите, които изтекоха днес. Той подчерта, че не е морален съдник и не знае дали тези записи са автентични или не и как са получени. На риторичния въпрос, че правенето на такива записи без разрешение е престъпление, Бойко Найденов каза: "Определено явно много престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат". Колкото до това ако се окаже, че записите са автентични дали това ще доведе до някакви последици за градския прокурор Кокинов, Найденов коментира, че не може да каже и добави, че трябва да види за какво става въпрос. Той обаче няма впечатление към момента градският прокурор да се държи в изолация и да се държат в прокуратурата тайно от него дела. "Дори напротив аз мисля, че той беше ангажиран с най-тежките дела, които в момента започнаха, нали така, ако не греша", коментира Найденов.

БГНЕС припомня, че тази сутрин няколко редакции получиха звукови записи от разговор между Бойко Борисов, градският прокурор Николай Кокинов и Мирослав Найденов. Разговорът е изпълнен с изключителни вулгарности, цинизми и обидни квалификации, които отправят участниците в срещата срещу прокурори, политици и журналисти.

Звуковите файлове са изпратени от поща бойконайденовкокинов - boykonaydenov@mail.ru Най-много обидни и вулгарни квалификации има спрямо главния прокурор. Към записите авторът на мейла пише и следното: "Ако мислите, че след 20.02.2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работя там и върша каквото ми наредят началниците. А те вършат каквото им нареди Цветанов. В този мейл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване, в който аз участвах. Защо пиша това? Защото днес 25.04.2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така!"

По същия начин преди десет дни медиите получиха секретни разработки срещу вече отстранения директор на ГДБОП Станимир Флоров. По-късно стана ясно, че всички документи са автентични. Очаквайте ексклузивно интервю с главен редактор на електронно издание, който получи над 15 записа тази нощ. Очаквайте подробности. http://news.bgnes.com

 


Сходни връзки

Б.Найденов: Явно много престъпления се вършат в нашата държава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди