изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:42 EEST
Сатанински секс култ оплита популярни личности    
Любопитно Новата секс мания е много по-зловеща от сциентологията

Последователите на който и да е култ, често се превръщат в заплаха както за самите себе си, така и за своите близки. Понякога известните личности губят представа за реалността и почитайки определен модел на поведение, стават жертва на собствените си решения. Пример за това е Том Круз, който неотдавна се разведе с Кейти Холмс. Неведнъж се говореше, че по-младата актриса не може да се примири със сциентологията, чийто върл последовател е бившият ѝ мъж.

Изглежда обаче, сциентологията вече не представлява такава опасност, тъй като ново учение набира все по-голяма сила. Завесата повдига Пийчис Гелдоф, която споделя своите „религиозни“ признания с почитателите си в Twitter. 24-годишната британска журналистка и модел е поклонничка на Ordo Templi Orientis, известно още като ОТО. Пийчис дори има татуировка на лявата си ръка, символизираща нейното обвързване.

Основател на ОТО е „пророкът“ Алистър Кроули. Кроули е роден през далечната 1875 година, а малко преди смъртта си през 1947 година окултистът е определен за „най-злия човек на света“. Неговата форма на поклонение се изразява в садомазохистични секс-ритуали с мъже и жени, както и в използването на твърди наркотици – опиум, кокаин, хероин и мескалин. Мотото на ОТО, изкушило редица известни личности, е „Прави каквото желаеш“.

Освен Пийчъс Гелдоф, Джими Пейдж от рок групата Лед Цепелин също редовно участва в окултните магически ритуали. Музикантът дори бил толкова заинтригуван от създателя на ОТО Кроули, че купил бившия му дом на брега на езерото Лох Нес в Шотландия. Смята се, че рапърът и продуцент Джей Зи също има участие в сатанинския секс култ, пише вестник Daily Mail.

Според привържениците на ОТО минават години на обучение, преди човек да разбере какво точно представлява религията. Някои определят ОТО като много близка с противоречивата църква на сциентологията. За разлика от нея обаче, секс култът не изисква никакви финансови вноски. http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Сатанински секс култ оплита популярни личности | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди