изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:43 EEST
Емил Димитров: В МВР има структури, изпълняващи мокри поръчки    
ПолитикаБившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров разкри, че до него е стигала информация, според която в МВР има тайни структури, изпълняващи мокри поръчки. Той подчерта, че няма преки доказателства, но насочи съмненията си към вътрешния министър от кабинета "Борисов" Цветан Цветанов.

"В МВР има структури, изпълняващи мокри поръчки. Чул съм го, но не мога да го докажа. Не визирам конкретно детето на Брендо. Визирам, че имам съмнения, че може да се случи нещо. Аз не съм циркаджия, за да си вадя децата от България", каза Димитров в тв предаването "ДикOFF".

Той категорично отрече да се опасява от евентуални компромати, свързани с бизнеса му. "Ако имаше нещо, Цветанов досега да го е извадил. Цяла година един етаж в НСБОП работи, за да може да изкара нещо за Емил Димитров. Цветанов е казвал открито на събрание на наши структури, че ще направи организирана престъпна група на Емил Димитров и ще стане като с монтанския депутат", обяви Емил Димитров.

Емил Димитров извади скандални есемеси на Цветанов!

Това, което съм депозирал пред нотариус ми е застраховката за децата, затова няма да го кажа, каза в студиото на Нова телевизия бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Според него Цветанов, който твърди, че зад неговите думи стоят икономически интереси, проявява полицейски манталитет.Димитров не приема и коментариите на бившия вътрешен министър за семейните отношения на Миро Найденов, които според него не са тема за публично обсъждане.

“Цветан Цветанов не ни долюбваше с Мирослав Найденов”, твърди Димитров, “ защото двамата не му позволихме да притиска горската система и да внедрява там свои фирми”.

Бившият депутат от управляващата партия показа в ефир на телефона си два СМС-а от Цветанов-единият до Мирослав Найденов, другият – до него.

СМС-ът до земеделския министър е препратен от една фирма от Цветанов, който го е получил. В него се казва: “Моля те, звънни на Миро Найденов, защото момчето го викат от ДАГ да му връчат постановление, да излезе от мястото, където работи в момента”. Не става ясно кой точно пише това до вътрешния министър.

В СМС-а до Емил Димитров Цветанов отново му препраща изпратено до него съобщение, коетоа гласи: “Емил Димитров се обадил и казал да приклюват веднъж завинаги с тази фирма, на момчето му бяха написали три акта и ще му вземат лиценза. Ще можеш ли да направиш нещо?”

След като получил съобщенията, Емил Димитров се обадил на Цветанов и му казал, че от няколко дена той не е говорил с никакъв горски. Думите му били съвсем директни: “Не ме обвинявай в неща, в които не съм участвал”.

След това Цветанов натисна шефовете на ДАГ и Найденов и тези актове не бяха издадени. Става въпрос за пари, за лобиране, смята бившият депутат.

“Не случайно съм изкарал семейството си от страната, защото имам предчувствие, че нещо лошо може да се случи с тях. Не съм част от никаква мафия, ако имаше нещо, Цветанов щеше да го извади отдавна. Една година цял отдел в ДАНС работи да намери далавери на Емил Димитров”, каза още бившият гербаджия.

“Цветанов беше накарал Найденов да заведе шестимата директори на горски предприятия в неговия кабинет да не поддържат връзка и да не слушат Емил Димитров”, уточни той.

“През октомври имах тежък разговор с Бойко Борисво и му казах - ако искаш да си върнеш старата любов на хората и рейтинга, отстрани Дянков и Цветанов”, призна Димитров. Не знам дали Цветанов не държи с нещо Борисов, но той не го отстрани. Казах му, че структури на МВР притискат бизнеса за пари и проценти от фирмите. На мен ми казаха директо хора от бизнеса, но те се страхуват и няма да го повторят”, завърши Димитров.

Той бе категоричен, че семейството му ще остане в чужбина поне до изборите.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Емил Димитров: В МВР има структури, изпълняващи мокри поръчки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди