изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:03 EEST
ОТКРИТА ПЕДАГОГИЧЕСКА ПРАКТИКА В ЦДГ В СТОЖЕР    
ОбразованиеОткрита педагогическа практика по плана на Регионалния инспекторат по образованието се проведе вчера в ЦДГ "Здравец" в добричкото село Стожер, съобщи за НДТ директорът Донка Стефанова. Темата бе "Развлечението като форма на педагогическо взаимодействие със семейството".

Присъстваха директорите на всички детски градини в община Добричка, Наташа Захариева - директор дирекция "Образование и култура", Кристина Фотева - главен експерт "Предучилищно възпитание" в РИО.

По време на откритата педагогическа практика бе представена подготовката на Великденските празници, като в нея участваха и родителите на децата от подготвителната група. Заедно малчугани и родители подготвиха украса, кошнички, боядисваха яйца. Показано как деца от различни етноси могат да празнуват заедно. След представянето се състоя събеседване между директорите на ЦДГ, Кристина Фотева даде указания за бъдещата работа. На присъстващите направи впечатление, че децата в село Стожер много правилно говорят на български език. Констатирано бе, че това е част от допълнителната работа с малчуганите по проект "С грижа за всеки ученик".

На 30 април в ЦДГ "Здравец" в село Стожер ще се състои Великденски концерт. В него малчугани от цялата детска градина ще се представят пред родителите си. НДТ

 


Сходни връзки

ОТКРИТА ПЕДАГОГИЧЕСКА ПРАКТИКА В ЦДГ В СТОЖЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди