изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:05 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

Петима водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол са установени през изминалите почивни на територията на ОД НА МВР Добрич.

 

-          На 27 април, около 02:16 часа, по улица „Христо Ботев” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „ВАЗ”. При извършената проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,72 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Т.Т. (38г.) от град Добрич.

-          На 27 април, около 19:35 часа, в района на ж.к. „Строител” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Форд”. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,34 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан А.Я. (55г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно производство.

-          На същата дата, около 15:40 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за това, по главен път от град Добрич за град Балчик, водач на лек автомобил „Форд”, криволичи по пътното платно. Пристигналите екипи на място установяват водача на МПС, при последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,02 промила в издишания от водача въздух.  С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич е задържан С.И. (49г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

-          На 27 април, около 22:20 часа по улица „Опълченска” в град Генерал Тошево, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,82 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево е задържан И.П. (31г.) от с. Росица, област Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

-          На 28 април, около 11:00 часа, по улица „Христо Ботев” в град Балчик, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел”. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,59 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Балчик е задържан М.М. (29г.) от град Балик.

 

-          На 28 април, около 23:15 часа в РУП Каварна е получено съобщение за извършена кражба от два търговски обекта, находящи се на територията на общински пазар в град Каварна. Установено е, че чрез взломяване на прозорец и срязване на мрежа, неизвестен извършител е проникнал в обектите. По данни на тъжителите е извършена кражба на сума пари и цигари. След извършени незабавни оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Каварна е задържан криминално проявения К.Т. (33г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

            Контролните органи са съставили 97 акта и 128 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

            На територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.

 

29.04.2013 г.                                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди