изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:47 EEST
Супер неделя за дербита    
СпортВ неделя България посреща светлия празник Великден, а по света е време за горещи футболни дербита. Такава програма може да нареди сценарист с добра фантазия!

В 15,30 ч “Ливърпул” и “Евертън” ще спорят за честта си и приза №1 в Града на “Бийтълс”. Дербито е “червено” през новия век - “Евертън” има едва 4 победи срещу 15 за “Ливърпул”. Сега обаче “сините” имат аванс от 5 т. в класирането и искат да завършат пред градския съперник.
Коефициенти: “Ливърпул” - 1:2, реми - 1:3,4, “Евертън” - 1:3,75. Неделя, 15,30 ч по Диема.

След страстите от град Ливърпул, на около 60 км от там започва сблъсъкът “Манчестър Юнайтед” - “Челси”. Домакините са шампиони, а гостите преследват място в четворката.

“Червените дяволи” имат и да си връщат - “Челси” ги елиминира от Купата на Англия по-рано през сезона. В Европа няма по-уморен отбор от “сините” на Рафа Бенитес. Мачът в неделя ще е №66 за сезона.
Коефициенти: “Юнайтед” - 1:2,1, реми - 1:3,5, “Челси” - 1:3,4.
Неделя, 18 ч по Диема.

Десертът на неделната футболна вечер е в Буенос Айрес. Не просто класико, а Суперкласико - така наричат сблъсъка “Бока Хуниорс” - “Ривер Плейт”.
Аржентинското дерби е вероятно най-дивият мач в света. Страст, омраза, лудост... Казват, че ако си го видял на живо, нищо по стадионите не може да те изненада. Домакин този път е “Бока”, а в класирането тимът е на 18-о място с 9 т. от 11 кръга. “Ривер” е трети с 21 точки и надежди за титла. Но не мислете, че формата има значение. Не и в този мач.
Коефициенти: “Бока” - 1:2,9, реми - 1:3, “Ривер” - 1:2,6.
Неделя, 22,30 ч по Ринг.

TRUD.BG

 


Сходни връзки

Супер неделя за дербита | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди