изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:41 EEST
Достоен ли е за сърцето ти?    
Любопитно Всеки може да се представи като идеален на първа или втора среща, но рано или късно със сигурност ще покаже истинските си качества. Сега психолози дадоха напътствия на жените как да се научат да четат между редовете.

Начинът, по който се отнася с околните, издава как той ще се отнася с теб в бъдеще. Ако се държи арогантно и надменно, например със сервитьорите, бягай далеч.

Помага ли в домакинската работа? Следи реакциите му – "вдигаш" масата и той веднага се втурва да носи чиниите към кухнята. Такъв мъж със сигурност ще ти бъде опора в трудните моменти.

Да се интересува от работата ти също е добър признак. Можеш да го "провериш", като го помолиш да ти помогне с изпълнението на проект от службата. Неговата реакция ще ти подскаже дали е отзивчив и дали можеш да разчиташ на него.

Ако се страхува да каже "ние" и не прави планове в множествено число, по-добре опитай да се отдалечиш, особено ако кроиш по-сериозни неща за вас в бъдеще.

Отношението към майка му показва отношението и към теб. Добър знак е, ако има домашен любимец, допълват от БГНЕС. Стопаните на животни са чувствителни, открити и с голямо сърце. http://life.dir.bg

Класираха най-скандалните песни на всички времена

Най-възрастната двойка – 86 години любов

Ожени се 103-годишен руснак

Свещеният секс дърпал конците на древния свят

Фолкзвездите са хит в креватите на вип-мутри

Настъпи времето на бабите-кучки

 


Сходни връзки

Достоен ли е за сърцето ти? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди