изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:34 EEST
Паяк уби китариста на Slayer /ВИДЕО/    
По света Един от най-легендарните китаристи в света почина от бъбречна недостатъчност на 49 години. Джеф Ханеман така и не успя да се възстанови от ухапване от паяк. Музикантът от Slayer страдаше през последните няколко години от некротизиращ фасцит.Ханеман се лекува в най-добрите американски болници, но така и не успя да се възстанови от ухапването.

Той претърпя няколко операции по пресаждане на кожа. В едно от последните си интервюта китаристът разказа как се учел наново да ходи. Междувременно медиите в САЩ коментираха, че е злоупотребявал и с алкохола, като това вероятно е допринесло за усложнения след ухапването от паяк. Заради лечението си Ханеман отпадна от Slayer и не участва в новия албум на групата. Болестта на музиканта стана причина и той да не участва в концерта на групата у нас през 2012 г.

"Въпреки че Джеф пише музика и идва на репетиции от няколко седмици, той реши, че все пак му трябва повече време, за да продължи да се възстановява. Искаме да бъде отново на сцената с нас, но всички подкрепяме решението му. Благодарни сме, че Гари Холт ще продължи да замества Джеф и ще бъде на турне с групата, докато Джеф завърши рехабилитациите и е готов да се завърне”, гласеше последното официално изявление на групата.

Slayer е основана през 1982 г. в Калифорния. През 1986 г. групата издава албум, който я изстрелва на върха в музикалните класации и я вкара в така наречената „голяма четворка на траш метъла”, наред с банди като „Металика”, „Мегадет” и „Антракс”./ http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Паяк уби китариста на Slayer /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди