изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:11 EEST
БАРМАН ОТ ДОБРИЧ ОТНОВО Е №1    
Новини

На завършилото във Варна XXІIІ Национално първенство на Българската асоциация на барманите отново добричлията Тихомир Михайлов стана първи в класирането при флеър стил и защити титлата си.



32 състезатели от 12 града от цялата страна са участвали в надпреварата за шампионските титли. Джорджо Фада, който е председателствал журито, е споделил, че за млада асоциация, като БАБ постиженията й са значителни, отчитайки резултатите от 2011 и 2012 г., в които български барман е на световния връх в две поредни първенства.
След проведените финали, без конкуренция и в двата стила, старите шампиони Васил Колев и Тихомир Михайлов отново спечелиха титлите съответно в класиката и флеъра, със значителна разлика от останалите финалисти, показвайки изключителна класа. Тихомир е споделил, че шестата титла е една голяма отговорност заради постигнатите резултати с 4-ото му място от Световното миналата година и амбицията му за още по-добро по-добро класиране през август в Прага.
Освен първото място в Флеъра, Тихомир е с второ място в състезанието на водка Флирт и БАБ и на първо място в състезанието Kamenitza Фреш Флеър. НТД

 


Сходни връзки

БАРМАН ОТ ДОБРИЧ ОТНОВО Е №1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди