изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:36 EEST
Борисов в Добрич: Това е лицето на ГЕРБ – млади, интелигентни, хубави хора    
Новини„Нашите опоненти сеят омраза, сеят напрежение, не искат да има правителство“


Единствения път, по който може една държава да върви напред, е демокрацията. Затова е много важно за нас, че са дошли толкова много хора тук да ни подкрепят. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич, по време на предизборното събитие на партията в града. По думите му за този район правителството на ГЕРБ е направило най-много. „Зърнопроизводителите са получили милиарди левове, а за следващия програмен период сме договорили 2,5 милиарда евро повече пари за Златна Добруджа. Така че е естествено хората да искат да продължим да работим в тази посока. В най-тежките времена за Европа успяхме да запазим най-ниските данъци, 10% плосък данък, 20% ДДС. Разбира се, направили сме и грешки, проправяме ги и вървим напред. Над 37-8 пъти повече пари е усвоила България, дошли са при вас“, подчерта Борисов.

„Нашите опоненти сеят омраза, сеят напрежение, не искат да има правителство, искат да има нови избори, търсят конфронтацията. Аз най-много съм се забавлявал и най-много са ми интересни Станишев и Костов. КАк двамата, уж единия ляв, другия десен, една лоша дума не са си казали срещу партиите. Събрали са се в букет всички партии, които са против нас“, посочи председателят на ПП ГЕРБ. Борисов припомни, че ГЕРБ е партията, която най-много се е вслушвала в исканията на хората.

„Когато дойдохте от Добрич при нас и ни казахте „спрете проучванията за шистов газ“, ние със закон в парламента го спряхме, за да няма страх във вашите души. Когато заварихме три посредника при доставките на газ, които над 200 милиона на година взимаха от всички. От тази година няма нито един посредник, как ще ни обичат? Когато направихме истинската диверсификация с „Хан Аспарух“, където България ще добива и газ и нефт, тогава вече всички се раздразниха. Нали Иван Костов казваше,че най-важното е спирането на Белене – ние го направихме“, подчерта Бойко Борисов. Той посочи, че в най-тежкото време за света, след четири години управление на ГЕРБ, България е съизмерима по финансова стабилност с Швейцария и Германия.
„Надявам се медиите да снимат пълните площади, които ни подкрепят. Това е лицето на ГЕРБ, това е лицето на България – млади, интелигентни, хубави хора“, категоричен бе Бойко Борисов.

Платена публикация
 


Сходни връзки

Борисов в Добрич: Това е лицето на ГЕРБ – млади, интелигентни, хубави хора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди