изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:23 EET
Мъж се самоуби в столичен мол    
Новини

Мъж на възраст между 30 и 40 г. е скочил от втория или третия етаж в търговския център на бул. "Цариградско шосе" в София, съобщиха за БГНЕС от МВР.



Мъжът най-вероятно се е самоубил, тъй като от прегледаните записи на камерите се вижда, че никой не го е бутнал. Екип на 7-мо РУП е на мястото и прави оглед.

БГНЕС припомня, че през последните месеци рязко нарасна броят на публичните самоубийства в България. Преди всичко става дума за самозапалили се хора, които чрез този краен акт протестираха срещу ниския жизнен стандарт, корупцията и управлението на сваленото под напора на масови протести правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ.

България беше определена като държавата на "живите факли", с което се прочу и в чужбина. Даже днес авторитетният австрийски вестник "Ди Пресе" започва голям аналитичен материал така: "Броят на безработните и на самоубийците расте. Все повече българи не могат да свържат двата края". В анализа социалните контрасти в България се сравняват с тези в страни от Третия свят, нещо недопустимо за останалите държави-членки на ЕС. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Мъж се самоуби в столичен мол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди