изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:01 EEST
21-годишен подсъдим за поредно шофиране без правоспособност    
Ред и сигурностРайонен съд – Балчик, разгледа и обяви за решаване наказателно дело срещу 21-годишния В. Огн. В. от гр. Варна. То е образувано по постановление на Районна прокуратура – Балчик, с което се иска В. В. да бъде признат за виновен в това, че

на 28.07.2012 г. в едногодишния срок от наказването му за управление на моторно превозно средство без свидетелство за управление, е управлявал лек автомобил „Опел Астра” по пътя с. Кранево – курортен комплекс „Златни пясъци” без съответната правоспособност. Държавното обвинение предлага той да бъде освободен от наказателна отговорност и санкциониран по административен ред.

В прокурорското постановление е посочено, че В. В. не притежава свидетелство за управление на автомобил. Той е бил санкциониран, че за шофиране без книжка с наказателно постановление на началника на Районно управление МВР към ОД на МВР – гр. Варна, което е влязло в сила на 23.10.2011 г.

На 28.07.2012 г. автопатрул на Районно управление „Полиция” – Албена, спрял за проверка лек автомобил „Опел Астра”, управляван от подсъдимия. Установено било, че В. В. не притежава необходимото свидетелство за управление. Държавното обвинение посочва, че той е извършил престъплението, след наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответното свидетелство за управление.

В. В. се е признал за виновен в досъдебното производство.

Районен съд – Балчик, ще се произнесе в законния 30-дневен срок.

07.05.2013 г.

 


Сходни връзки

21-годишен подсъдим за поредно шофиране без правоспособност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди