изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:23 EET
Според жените изневярата е от полза за брака    
Любопитно За повечето хора изневярата е признак, че връзката не върви. Но ново допитване установи, че една трета от жените смятат, че извънбрачната връзка може да помогне на брака.

За повечето хора изневярата е признак, че връзката не върви. Но ново допитване установи, че една трета от жените смятат, че извънбрачната връзка може да помогне на брака.

73% от анкетираните дами, които имали извънбрачна връзка, посочили като причина за нея усещането, че са пренебрегвани от съпруга или партньора си. От жените, които заявили, че пренебрежението е причината за неверността им, мнозина изтъкнали липсата на уважение към емоционалните им нужди. Този фактор изиграл значителна роля за решението им да си намерят друг.

"Това не е изненадващо. Много жени изпитват недостиг на внимание и обич и е тъжно да се чувстваш самотен в собствения си брак. Реалността е, че много хора не могат да оставят партньора си по финансови причини и жените са особено колебливи да пожертват семейния си живот. Поради това те се грижат за нуждите си извън брака. Те стъпват в мъжката сфера, когато става дума за изневяра", заяви Ноел Бидерман, основател на сайта за запознанства ashleymadison.com.

Освен с прелюбодейството и увеличаващия се брой часове, прекарани в офиса, 67% от жените заявили, че причина за неверността им е не особено впечатляващия секс със съпруга им. Тези жени обаче смятат, че изневярата се отразява добре на брака. 32% заявили, че забежката стимулира сексуалната връзка със съпруга им.

"Мъжете обикновено достигат сексуалния си пик през 20-те си години, докато при жените това става по-късно - през 30-те и 40-те им години, когато те се чувстват по-удобно в тялото си. Това несъответствие е една от причините за липсата на секс, която тези жени изпитват. Всеки иска да бъде желан, кой може да обвини тези жени, че търсят друг партньор?", казва Бидерман. /БГНЕС

http://www.dnesplus.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА

 


Сходни връзки

Според жените изневярата е от полза за брака | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди