изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:13 EEST
NNS CREW В НОВИЯ ФИЛМ НА НИКИ ИЛИЕВ И САНЯ БОРИСОВА    
КултураПрез март на гости в Добрич бяха актьорите Ники Илиев и неговата красива половинка Саня Борисова. "Когато разбрали, че в града ни има група с толкова талантливи и отдадени на танците младежи, те решават да посетят тренировките на хип-хоп формациите NNS crew при ОМЦ "Захари Стоянов" и TBA crew към арт-център "Палитра" - сподели за НДТ ръководителят им Миглена Георгиева.

 - Момичетата и момчетата с вълнение посрещнаха своите любимци от вече известни български филми и демонстрираха как протича част от тяхната тренировка. Възхитени от това, което видяха, двамата актьори не спираха да се усмихват и с това печелиха сърцата още повече на добричките младежи. До този момент всички се чудят как двамата актьори са попаднали точно в Добрич и точно на тяхна тренировка. Не след дълго разбирахме, че Ники Илиев ще снима нов филм и търси новите си актьори".

"Живи легенди" - работното заглавие на филма, ще се снима на Северното Черноморие, а за героя, който ще играе брат на Саня Борисова, се търси момче, което танцува добре брейк танци. NNS crew оправда очакванията на красивата двойка. За ролята бе избран Калоян Митев - танцьор и ръководител в NNS crew при ОМЦ "Захари Стоянов" и ръководител на брейк формация TBA crew към арт-център "Палитра". За целия е отправено предложение за масовите сцени, които ще се снимат отново на нашето Черноморие.

Преди седмица Калоян Митев се завърна от София, където бе поканен на репетиции с другите актьори и прекара с тях една седмица, запознавайки се по обстойно със сценария и своите колеги. Той бе посрещнат в дома на Ники Илиев, а в края на май започват и самите снимки.

Миглена Георгиева разказа, че наскоро й се паднало късметче, на което пишело "Животът и съдбата са това, което ти се случва, докато кроиш други планове". Когато човек работи усърдно и го прави със желание, хубавите неща се случват рано или късно, сподели Миглена. НДТ

 


Сходни връзки

NNS CREW В НОВИЯ ФИЛМ НА НИКИ ИЛИЕВ И САНЯ БОРИСОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.91 секунди