изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:44 EET
Левски би трудно във Враца, Пирин Гоце Делчев шокира Локо София    
Спорт

Левски победи с 3:1 в гостуването на Ботев Враца, а Пирин Гоце Делчев завърза битката за оцеляване в "А" група, след като спечели с 1:0 като гост на Локомотив София, предаде репортер на БГНЕС.



Във Враца премериха сили два тима, които трябваше да вземат трите точки на всяка цена, но за разлика от "сините", които продължават да се борят за титлата, врачани се борят със зъби и нокти за оцеляването си в елита.

Момчетата на Тони Здравков поведоха първи в резултата още в 34-ата минута, когато Илия Илиев стреля опасно от фаул, Михаил Иванов не се намеси добре, а при добавката Андрей Атанасов не сгреши за 1:0.

Гостите обаче отговориха моментално и само минута по-късно Базил Де Карвальо заби 18-ия си гол за сезона. Гари Родригес подаде към Илиян Йорданов, който чукна към Де Карвальо, а голмайсторът на "А" група с премерен удар разстреля Митов за 1:1.

"Сините" успяха да поведат в мача, след като главният рефер на мача Стоян Денев даде дузпа за Левски, заради игра с ръка на Николай Маринов в наказателното поле на неговия тим. Гари Родригес се зае с тежката задача и с техничен удар с десния крак покачи на 1:2.

В самия край на срещата, стражът на врачани бе излязъл напред при корнер, а гостите направиха бърза контраатака, след която Жоао Силва оформи крайното 1:3.

Ботев Враца обаче получиха добри новини от София, където прекият им конкурент Локомотив София загуби на "Българска армия" с 0:1 от Пирин Гоце Делчев. След първата по-сериозна атака за Пирин в мача Веселин Марчев от 13 метра успя да намери левия ъгъл на вратата на Локомотив София, носейки успеха на своя отбор.

В крайна сметка, след шестата поредна победа под ръководството на Николай Митов, Левски оглави отново класирането с актив от 64 точки. Лудогорец, който има 63 точки, приема Славия утре и ако победи, то най-вероятно титлата през този сезон ще се реши на "Герена" в следващия кръг.

На дъното Пирин ГД е вече 10-ти с 31 точки, следва Черно море с 28, Ботев Враца остава на 12-то място с 27 точки, следван от Локо София, които имат 25 точки. Миньор Перник е с 20 точки на 14-то място, Етър е 15-ти с 16 точки, а Монтана е на последното място с актив от 13 точки. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Левски би трудно във Враца, Пирин Гоце Делчев шокира Локо София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди