изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:03 EEST
„ВЯРВАМ, ЧЕ НА 12 МАЙ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТЪРСИ!”    
Политика

Това заяви пред журналисти в Добрич Пламен Орешарски, посочен като бъдещ премиер на страната



Снощи с концерт Коалиция за България официално закри предизборната си кампания. Като гост на събитието бе водачът на листата на БСП във Варна и посочен от Сергей Станишев като бъдещ премиер Пламен Орешарски. Пред журналисти той заяви, че в рамките на кампанията се е срещнал с много хора в малки и големи селища в страната и навсякъде с него народът е споделял огорчение и надежда, че успех на КБ на 12 май ще отърси България от управлението, което през последните четири години доведе страната до криза. 

„С общи усилия и интегриране на целия интелектуален капацитет аз вярвам, че ще върнем България към нормален обществен живот”, заяви Орешарски. Той подчерта, че основното, което трябва да се случи, според него, е именно осигуряване на възможности на икономиката да работи. Първите стъпки са освобождаването на бизнеса от силовия подход, който той дори определя като „рекетьорски”. Сред приоритетите за Орешарски, са още бързото разплащане с бизнеса, достъпно кредитиране за него, защото „без икономически мерки, всичко останало е нереално, както в социалната сфера, така и в другите”. В отговор на питане той коментира, че е напълно реалистично разкриването на 250 хиляди работни места в рамките на един мандат, при условие, че за последните четири години в страната са били закрити 400 хиляди работни места.  Според него, не може да се говори за коалиционно правителство. Той заяви, че вижда управлението на страната в един по-широк кръг от партии, което  да изпълнява начертаните програми за възстановяване на България.

В рамките на заключителния концерт с участието и на Миро, добричлии приветстваха кандидатите за депутати от Осми Добрички МИР от листата на Коалиция за България с водач Явор Гечев.

Платнена публикация

 


Сходни връзки

„ВЯРВАМ, ЧЕ НА 12 МАЙ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТЪРСИ!” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди