изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:56 EET
Юлия Попова е тазгодишната Царица Роза    
Мис & Мистър

Юлия Попова от Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" е тазгодишната Царица Роза 2013 в Казанлък. Тя ще носи славата на града в продължение на 12 месеца, ще разказва за красотите на Долината на розите, ще популяризира розата като символ на България, предаде кореспондентът на БГНЕС в Казанлък.



Царица Роза 2013 и нейните подгласнички Росица Иванова и Петя Иванова бяха избрани от деветчленно жури с председател старши треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева. Сред оценяващите бяха още: посланикът на Япония у нас Такаши Коидзуми, фотографът Александър Иванов, кореспондентът на ТВ 7 за област Стара Загора Дарина Колева, художникът и представител на "Ротари клуб"-Казанлък Иван Гайдаров.

Юлия Попова от Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" е тазгодишната Царица Роза 2013 в Казанлък.Юлия Попова от Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" е тазгодишната Царица Роза 2013 в Казанлък.Юлия Попова от Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" е тазгодишната Царица Роза 2013 в Казанлък.

В тазгодишния юбилеен 110-ти конкурс за короната на Царица Роза участие взеха 21 абитуриентки от казанлъшки гимназии. Надпреварата бе в три кръга. В първия кръг участничките дефилираха с малки черни рокли. Във втория кръг журито трябваше стриктно да наблюдава техните танцувални умения, като това бе и един от основните критерии за оценка. В третият кръг претендентките за титлата Царица Роза 2013 дефилираха с официални тоалети. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Юлия Попова е тазгодишната Царица Роза | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди