изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:05 EEST
"Галъп" към 17,30 часа: 1,5 на сто разлика между първите две партии    
НовиниРазлика от 1,5% между първите две политически сили към 17,30 часа сочи социологическата агенция "Галъп", цитирана от bTV. Избирателната активност е под очакваната от социолозите, а именно - 41,6%.

По данните на тази социологическа агенция в 42-ия парламент ще влязат четири политически сили, като дори четвъртата е на кантар.

Не са намерени бюлетини от задържаните от прокуратурата вчера сред тези, с които днес се гласува, тъй като основните бюлетини отдавна са разпределени за секциите, каза Бисер Троянов, говорител на ЦИК. Той допълни, че не се знае въпросните 350 хиляди бюлетини за коя избирателна комисия са били предназначени.

Най-активните избиратели са в София-област, най-пасивни са в Кърджали.

Австрийската фирма, която брои паралелно в Интер експо център, ще даде първите си резултати около 23 часа. Там 150 души работят на базата на протоколите от избирателните секции. Официалните резултати от австрийците ще дойдат към 8 часа утре сутринта./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Галъп" към 17,30 часа: 1,5 на сто разлика между първите две партии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди