изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:30 EEST
Боряна Димитрова: БСП и ДПС имат 121 - 122 депутати, но още са на кантар    
НовиниКаквото и да стане, следващият парламент ще бъде изключителен и независимо кой ще управлява, всеки един закон, който бъде внесен, ще бъде силно оспорван. Това заяви в ефира на предаването "Тази сутрин" по bTV социологът Боряна Димитрова. Шефката на Алфа Рисърч обясни, че БСП и ДПС са на ръба да получат парламентарно мнозинство и броят на депутатите, според моментните резултати са 121 - 122.

"Не знаем как ще се разпределят обаче гласовете от Турция. Не знаем дали повече гласове ще отидат към ДПС или към партията на Касим Дал, а може те да се разделят", заяви тя. Боряна Димитрова предупреди, че трябва всеки да има и едно наум относно мобилността на политическите партии.

Политологът Васил Гарнизов припомни, че трябва коректно да се отбележи, че има победител на изборите и това е ГЕРБ. Той поясни, че партията на Бойко Борисов първа ще получи мандат за съставяне на правителство. Според Гарнизов, ще присъстваме на публичното унижение на Бойко Борисов. "След като се закълнат депутатите ще видим как останалите партии ще си връщат на Бойко Борисов.", каза Гарнизов.

"Чак след като ГЕРБ не състави правителство, мандатът ще бъде връчен на БСП", обясни още той и припомни, че социалистите, които ще получат като втора политическа сила мандат за съставяне на правителство, заявиха категорично, че не искат собствено правителство, а експертно правителство, правителство, в която няма да има ярки политически лидери. Това правителство, което иска БСП е нещо от типа "Монти", обясни политологът. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Боряна Димитрова: БСП и ДПС имат 121 - 122 депутати, но още са на кантар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди