изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:21 EEST
СТАРТИРА 4-ТОТО ИЗДАНИЕ НА БАТА АГРО 2013    
Земеделие

Тази година изложбените площи достигат рекордните 41 хил. кв. метра



 

За 4-та поредна година под мотото „Модерни решения за модерно земеделие“ у нас започна Международно специализирано изложение БАТА АГРО 2013.
„Модернизацията на земеделския машинен парк е условие за повишаване на конкурентоспособността на българските фермери. За това се радваме, че от форум на търговците на агротехника БАТА АГРО се превърна в изложение на иновациите в земеделието, които са в услуга на българските производители. Рекордните 41 хил. кв. метра достигат изложбените площи за 2013 г.", съобщи председателят на БАТА Христофор Бунарджиев при откриването на събитието.
На церемонията присъстваха министърът на земеделието и храните проф. Иван Станков, представители на МЗХ, Тракийски университет в Стара Загора и неправителствени организации в сектор "Земеделие".
 „Светът се нуждае от все по-качествена земеделска продукция, за това селското стопанство си остава приоритет за България и един от най-важните отрасли”, посочи министър Станков.
Той допълни, че България е страна с потенциал в областта на земеделието и е необходимо с общи усилия да развием най-добрите традиции на родното земеделие, за да може да се възползваме от финансовите възможности на европейските фондовете.
В рамките на петте изложбени дни на площ почти 41 000 кв. метра ще бъде представена модерна земеделска техника. Посетителите ще имат възможност да се включат в тест драйв и демонстрации, съпътстващи мероприятия и презентации.
Тази година в изложението участват 200 фирми от основните браншове в земеделието – производители на агротехника, търговци на семена и торове, финансиращи институции и университети.
По традиция има и участници от Добричка област. НДТ

 


Сходни връзки

СТАРТИРА 4-ТОТО ИЗДАНИЕ НА БАТА АГРО 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди