изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:23 EEST
Борисов: Аз съм най-големият експерт - и главен секретар, и кмет, и премиер    
ПолитикаБСП минаха всякакви граници. Няма да преговаряме с тях. Това заяви Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос дали е склонен на компромис за съставянето на едно коалиционно правителство.

”Вече много ясно личат партийните медии. И не искам чрез партийните медии да отговарям на партийните лидери”, допълни Борисов.

Попитан кои ще са министрите в кабинета на ГЕРБ, лидерът на партията каза: “Нека да изчакаме събитията да вървят едно по едно. И когато дойде време да дам отговори на въпросите ви, ще ги дам”.

“Ние сме спечелили изборите, а искаме касация, защото е безспорно, че в деня на размисъл беше нарушено мълчанието от всички партии и бяха направени куп внушения”, поясни още веднъж Борисов защо ГЕРБ ще иска касиране на изборите.

Попитан, след като кабинетът ще се нарича “експертен”, какъв експерт е самият той, Бойко Борисов отговори: “Аз съм най-големият експерт. Защото съм бил и главен секретар, и кмет, и премиер. Така че защо да пускам сега някой да се обучава за тази работа... Пък и моят предшественик господин Станишев заяви, че в началото бил слаб, но после се обучил за премиер”.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Борисов: Аз съм най-големият експерт - и главен секретар, и кмет, и премиер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди