изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:52 EEST
ЦИК: Не е имало предизборна агитация в деня за размисъл    
НовиниЗа да има предизборна агитация, трябва да има отправен призив. Изгледахме внимателно материалите. Независимо, че се коментират както предстоящите избори, така и отделни участници в тях, по смисъла на Изборния кодекс агитация няма и следователно нямаме основание да говорим за нарушение на деня на размисъл. Това заявиха на пресконференция от ЦИК, на която бяха коментирани резултатите от вота на 12 май.

При нас има сигнали за различни нарушения в изборния ден. Най-много от тях бяха за възможността гражданите да упражнят правото си на глас. Ние сме видели резултатите от изборите, сравнили сме протоколите от СИК и РИК и изводите ни се базират на окончателните сравнения”, заявиха председателят на ЦИК Красимира Медарова.

Ралица Негенцова поясни, че те не биха могли да коментират дали има правонарушения в изборния ден. “ ЦИК прави изводи, коментарите и тълкуванията са на прокуратурата. Престъпленията не са от компетентността на ЦИК”, заяви Негенцова.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЦИК: Не е имало предизборна агитация в деня за размисъл | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦИК: Не е имало предизборна агитация в деня за размисъл
Автор: Anonymous да 2013-05-17 @ 09:41 EEST
Агитация имаше и то каква! Лично гледах как комуниста Станишко се пенеше по тв7 и агитираше за старата к...а., а Акото Бареков не спря да лъже  и  да заблуждава народа, че ГЕРБ организира фалшификация на изборите. Вие от ЦИК  къде бяхте в деня за размисъл? Всички медии бълваха огън  срещу ГЕРБ. Вие нас за прости ли ни имате, комунистически подлоги. Прокурорът Цацаров да не ни мисли за малоумни. Народът вижда всичко и ПОМНИ !!!
ЦИК: Не е имало предизборна агитация в деня за размисъл
Автор: Anonymous да 2013-05-17 @ 18:41 EEST
И аз мисля, че около 10-15% от поддръжниците на ГЕРБ са се отказали да гласуват за тях.
Днеска зяпах  ЦвЦв по сеирсандъка и на въпроса откъде е знаел автора на сигнала за бюлитините, той вика: "От форумите..."
 Е, все си мислех, че от Волен Сидеров по-голям циркаджия няма, обаче тоз... Той се информирал от форумите. Хе-хе! :)) Щура работа .

ЦИК: Не е имало предизборна агитация в деня за размисъл
Автор: Anonymous да 2013-05-18 @ 09:07 EEST
AKO ГИ БЯХА ВКАРАЛИ В ПАНДИЗА СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ПИШЕ ДА ИМА ЛИ КАСИРАНЕ ИЛИ НЕ!СЛУЧАЯ С МИШО БИРАТА БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЛУЧАЯ СЪС СРЕЩАТА бойко ,миро кокинов!,КЪДЕТО СЕ НАГОВАРЯТ НА КОГО ДА ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди