изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:53 EEST
Момиче на Слави и Нешка атакува "Мис Българка в САЩ"    
Мис & МистърКонкурсът "Мис Българка в САЩ" е в разгара си- 20-те финалистки бяха определени от журито. Момичетата на възраст между 18 и 30 години ще дефилират в 4 кръга на заключителното шоу на 25 май в "Метрополитън Павилиън" в Ню Йорк.

Сред одобрените е и Силвия Тасева, шампионка на Блгария по художествена гимнастика, дългогодишна танцьорка в "Шоуто на Слави" и треньорка на Лурдес, дъщерята на Мадона, в частна школа в Ню Йорк. Сред най-младите кандидатки е Еленa Попзлатева, дъщеря на оперната певица Мариана Попзлатева, която от години живее в Лос Анджелис.

Важна част от представянето на всяка миска е нейният талант. Повечето от кандидатките предпочитат да се изявят с танци в различни стилове.

Организаторката на красивата изява- живеещата в Ню Йорк актриса Боряна Павлова, е подредила в журито най-хубавите и най-прославилите се млади българи в САЩ: Лора Чуканов, "Мис Юта" и 4-то място на "Мис Америка", Антон Касабов- световен шампион по таекуондо, актьор и модел в Лос Анджелис, Ралица Иванова, най-горещият български модел в САЩ, "Мистър България 2009"- Мартин Мартинов и една от най-красивите манекенки Роси Чорбаджийска.

Наградата за победителката е $5000, но чекове ще има и за второто и трето място. Журито ще каже тежката си дума за първите три места на финала, но отделно българите, живеещи зад граница и всички в България, могат да гласуват за своята любимка. Трябва да кликнете само върху името на своята фаворитка и да запишете валиден имейл адрес.
Гласуването става тук: http://www.bgwomenclub.us/contestants-2013/
Десислава Добрева ще подгрява с песни най- грандиозното българско събитие зад граница. В програмата са включени и нестинарски танци.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Момиче на Слави и Нешка атакува "Мис Българка в САЩ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди