изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:31 EEST
Чистачка намери кутия с бюлетини    
НовиниПазарджик /КРОСС/ Кутия с празни бюлетини бе открита в една от класните стаи на гимназия "Христо Ботев" в Септември. В кутията, която е открита от чистачка в гимназия „Христо Ботев", е имало близо 500 неизползвани бюлетини. Кашонът е бил до чиновете.


Помещението е било заключено и на сутринта след края на изборния ден служител на полицията предал ключовете на чистачката, за да почисти класната стая и да я приведе в приличен за учебни занятия вид. Когато жената започнала да мете, забелязала кутия в близост до един от чиновете, разказа директорката на учебното заведение.
Чистачката веднага извикала помощник-директора и двамата установили, че кутията е пълна с неизползвани бюлетини за изборите на 12 май. Подали сигнал в община Септември, откъдето вдигнали по тревога членовете на 7 секционна избирателна комисия да си приберат книжата. Сигнал бил подаден и в полицейското управление на Септември, откъдето извършват проверка по случая.
Бюлетините не са костинбродски, а са останали неизползвани от изборния ден, увери говорителят на Районната избирателна комисия в Пазарджик Георги Добрев.  http://www.cross.bg
 


Сходни връзки

Чистачка намери кутия с бюлетини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди