изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:36 EET
Криминално проявен е застрелян в Перник    
Новини34-годишният криминално проявен Венцислав Димитров – Мечан е убит тази в Перник. Мъжът е застрелян в автомобила си пред заведението си в кв. „Изток”. Нападателите са го простреляли на място. Извършен е и вторият оглед на местопрестъплението. Работи се активно по установяване на извършителите. За момента причините за убийството не са ясни.

34-годишният Венцислав Димитров – Мечан през февруари 2013 г. е обявен за общодържавно издирване. Той е издирван за касоразбивания и фирмени обири. Задържан е през март тази година и малко по-късно е освободен.


34-годишният криминално проявен Венцислав Димитров – Мечан е убит тази нощ в Перник. Мъжът е застрелян в автомобила си пред собственото си заведение в кв. „Изток”. Убит е на място. Сигналът е подаден около 00,55 ч. на тел. 112. Незабавно след убийството е сформиран разследващ екип от служители на ОДМВР – Перник. Извършен е оглед на мястото на инцидента и са предприети незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия.
Вече е извършен и вторият оглед на местопрестъплението. Работи се активно по установяване на извършителите. За момента причините за убийството не са ясни. Венцислав Димитров – Мечан е бил криминално проявен заради касоразбиване, кражби на автомобили, изнудване, рекет, съобщиха от полицията.
Във връзка с убийството е образувано досъдебно производство под прякото наблюдение на Окръжна прокуратура – Перник.

Агенция „Фокус” припомня:
Венцислав Димитров-Мечан е криминално проявен. Занимава се с разпространение на наркотици, лихварство, изнудвания, касоразбивачество и кражби на автомобили. Той е собственик на заведението „Лого” в пернишкия квартал „Изток”. Това е второ покушение срещу Венцислав Димитров. Първото е извършено на 22 юли 2008 г., когато Венцислав Димитров е прострелян с три куршума в раменете и като по чудо оцелява.
На 14 февруари е обявен за общонационално издирване във връзка с обира на трезора в Кърджали, смята се, че е част от групата на Валентин Кирилов-Пуйката. На 04 март е заловен и след 24-часово задържане е пуснат. От полицията не успяват да свържат Мечан с престъплението, за което го задържат, и това е причината да го освободят.
Първата му сериозна „изява” в престъпните среди е свързана подозрения, че участва в грабежа на автомобил инкасо на Първа инвестиционна банка, който е извършен пред „Техномаркет–Божурище” на 28 февруари 2007 г. в 20:25 минути. Тогава са откраднати 500 000 лв. и злато за 50 000 лв.
В криминалните среди Венцислав Димитров носи още титлата – Доктора, заради изкусните му умения при отваряне на сейфове. http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Криминално проявен е застрелян в Перник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди