изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:50 EEST
Присаждат на мъже кучешки тестиси    
ЛюбопитноПочти всичките ми клиенти са мъже - разказва основателят на компанията Грег МИЛЪР. - И аз ги разбирам!

През 1991 година Грег Милър, живеещ в градчето Индепендънс (щата Мисури), отвел своето седеммесечно куче Бакс (в превод означава не само долар, но и самец) на планово кастриране. Бакс престанал да е Бакс - там, където преди било мъжкото му достойнство, сега станало неприлично празно. И на Грег му дожаляло за своя приятел - Бакс не само се бил лишил от източника на хормони, но и външно започнал да изглежда непълноценно. “За хормоните той едва ли има хабер, но вижда, че там няма нищо и сигурно страда заради това”, помислил си Грег и решил да помогне на Бакс, а покрай него и на други кучета, котки, коне и т.н., които били застигнати от подобна участ заради прищевките на хората. Две години по-късно за половин милион долара Милър патентовал нютикълз /neuticles/ - тестикулярни импланти за кучета (neuter - скопявам + testicles - яйчници). Първите нютикълз били присадени на полицейския ротвайлер Макс през 1995 година.

Нещата потръгнали и до момента компанията на Милър е продала повече от 150 хиляди чифта изкуствени тестиси. “Това е като да смениш елкрушка - цялата процедура отнема пет минути и вашият любимец отново изглежда така, сякаш нищо не се е променило!” - твърди Милър. За десет години не било регистрирано нито едно усложнение или отхвърляне, затова днес Грег безплатно дава с всеки чифт застраховка за 300 хиляди долара и гаранция, че купувачът ще бъде доволен, докато е жив неговият питомец.

Сред клиентите на Милър има и биволи, и дори 25 плъха от лабораторията на Луизианския университет, но мнозинството купувачи са все пак собствениците на кучета. “Аз бих искал моето момче да е щастливо. Той ги лиже, сякаш са истински” - признава стопанинът на един доволен “клиент”.

Първият модел нютикълз бил направен от твърд полипропилен. Когато обаче четириногият член на семейството, снабден с такива тестиси, се търкалял по пода, те неприятно трополели. Съвременните модели са измайсторени от силикон и напълно възпроизвеждат плътността на истинските яйца.

Всичко щяло да върви по вода в царството на изкуствените аксесоари, ако в един момент на стопаните на песове не им хрумнало да пренасят върху своите питомци своите антропоморфични пристрастия и да поръчват за болонка импланти за пудел, а на пудел - за дог, мотивирайки се с това, че кученцето можело още да поотрасне...

Джим Уеб от Калифорния си купил от Грег Милър кучешки импланти за... себе си!

Много мъже, загубили тестисите си заради рак, искали да възвърнат предишното си “тегло”, за да се почувстват по-уверени в леглото, но в САЩ е забранено имплантирането на силиконови тестиси на мъже. А протезите от друг материал били неприятни на пипане.

“В началото мислех да си сложа размер като на далматинец или коли, но после се спрях на нютикълз за санбернари - признава Джим. - Имам намерение да си направя тази операция в чужбина и да се върна в родината пълноценен мъж!”


Енциклопедия “Женски Тайни”

Ревностен привърженик на силиконовите кучешки тестиси и отдавнашен клиент на компанията е англичанинът Уини Джоунс - бивш футболист, а сега кинозвезда. Той пришил импланти на своите питомци - черен териер и афганска хрътка. Футболните запалянковци навярно си спомнят как Уини сграбчваше противниковите играчи за най-деликатното място, за което неведнъж го гонеха от терена. На хората се опитваше да къса тестисите, а на кучетата ги пришива...

Друг почитател на имлантите тестиси е известният американски голфист Тайгър Уудс. Денонощно той е заобиколен от топчета за голф (чиито размери, както е известно, са доста скромни спрямо кучешките мерки) и затова поръчал за своя санбернар най-големите “орехи”. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Присаждат на мъже кучешки тестиси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди