изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:50 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Започва нова мащабна реконструкция на градския парк”, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна”. Цялостна реконструкция на градския парк „Свети Георги” в Добрич предстои да бъде извършена по проект на общината, за който кметът Детелина Николова е подписала договор в МРРБ.

 Ще бъдат реновирани около 230 квадратни метра паркова площ като ремонтните работи ще обхванат четирите части на езерото. Проектът е на обща стойност 5 милиона лева. „В ареста остава измамник, завлякъл турчин-кандидат за жених”, съобщава изданието. В ареста остава 34-годишния Мехмед Р. Ал. от село Лятно, Шуменско, след като Окръжният съд отказа да измени мярката му за неотклонение, са съобщили от пресцентъра на съда. Мъжът е разследван по обвинение в това, че в периода от април 2011 г. до януари 2013 г. в съучастие с 31-годишна жена и 37-годишен мъж от село Карапелит, Добричко, са измамили турски гражданин със 141 719 EUR. По-рано и Районният съд е отказал да промени мярката на Мехмед, но той е обжалвал това решение с аргументи за влошено здравословно състояние на негови близки и необходимостта да се грижи за над 300 овце в земеделското му стопанство. „Алексия” предизвика фурор на Световно първенство в Хърватска”, четем във вестника. Талантливите танцьори на Севдалина Мавродиева са завоювали шест златни, един сребърен и два бронзови медала. Световният шампионат е ежегоден и се проведе от 15 до 19 май.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди