изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:16 EEST
Условно наказание и глоба получи добричлия, теглил от чужди сметки пари    
Ред и сигурност

Наказание 6 месеца лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок и глоба в размерна 1 250 лв. получи 59-годишният Васил М. Йорданов от гр. Добрич. Окръжен съд – Добрич, одобри днес сключеното между него и Окръжна прокуратура – Добрич, споразумение за решаване на делото му в досъдебното производство.



 

По силата на споразумението той се признава за виновен в това, че през периода 01.04.2008 г. до 10.11.2012 г. в гр. Добрич, при условията на продължавано престъпление е използвал платежен инструмент – 9 броя различни дебитни карти без съгласието на техните титуляри получил общо 5 070 лв., които са възстановени изцяло, като деянието не представлява по-тежко престъпление.

            По делото е установено, че Йорданов е работел като охранител на банков клон в гр. Добрич. Случвало се да помага при предоставяне на дебитни карти на клиенти на банката.  Така се запознал с работата с тях и проучил непотърсените дебитни карти, включително договорите към тях. След това взел тези карти и договорите им, чийто срок на валидност предстоял да изтече. Чрез тях той изтеглил сумите от сметките на пострадалите лица.   

            Йорданов заяви пред Окръжен съд – Добрич, че доброволно е подписал споразумението, разбира съдържанието му, отказва се от разглеждане на делото по общия ред и приема последиците му на влязла в сила присъда.

Определението, с което Окръжен съд – Добрич, одобри споразумението, не подлежи на обжалване и протест.

 

 

21.05.2013 г.                                                 Пресслужба Добрички окръжен съд     

 


Сходни връзки

Условно наказание и глоба получи добричлия, теглил от чужди сметки пари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди