изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:28 EEST
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРО-КИТАЙСКИ БИЗНЕС СРЕЩИ    
Китай

Представителите на бизнеса от Добричка област имат възможност да участват в Евро-китайски бизнес срещи, които ще се проведат от 13 до 23 юни в провинция Хъйлундзян, Тиелин, Гуанджоу, Хонконг. Предлагат се преференциални условия за участие на фирмите от Европейския съюз.



Форумът се организира от правителството на провинция Хъйлундзян, община Тиелин, Китай и Клуб за развитие на евро-китайското предприемачество ”MECЕС”, а от българска в Добрич, Сандански и Враца.

Предвижда се да участват около 400 китайски и 100 европейски фирми. Целевите сектори са технически съоръжения и авточасти, самолетостроене, железопътна промишленост, производство на тежко оборудване, на възобновяема енергия, дърводобивна индустрия, производство на селскостопанска техника, внос и износ, правни услуги, счетоводство, търговия и логистика, земеделие и храни, екологично чисти продукти и информационни технологии.
Желаещите да се включат във форума компании от региона трябва да се регистрират до 23 май в Европейски Информационен и Иновационен Център – Добрич към Enterprise Europe Network, който се намира в Търговско-промишлената палата. НДТ

 


Сходни връзки

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРО-КИТАЙСКИ БИЗНЕС СРЕЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди