изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:30 EET
Титлата ще се решава в последния кръг, ЦСКА ще играе в Европа    
Спорт

Левски и Лудогорец Разград ще определят новия шампион на България в последния кръг на сезона, след като шампионите не допуснаха изненада и победиха Ботев Пловдив с 2:0. ЦСКА пък ще играе през новия сезон в Лига Европа след успех с 3:0 срещу Пирин Гоце Делчев на стадион "Българска армия".



Феновете на Левски се надяваха да могат да празнуват още днес 27-ата шампионска титла на своя любим отбор, след като преди започването на кръга техният тим бе оглавил класирането с актив от 70 точки, заради служебната победа с 3:0 над Етър. За да се случеше това обаче, "канарчетата" не трябваше да губят гостуването на "орлите". Момчетата на Ивайло Петев обаче победиха днес след два гола на Иван Стоянов и "сините" ще трябва да надвият на всяка цена Славия на "Георги Аспарухов", за да стъпят на върха.

Иначе, Лудогорец поведе след леко спорна дузпа в 8-ата минута, вкарана от Стоянов, а в 20-ата минута отново българският национал оформи крайното 2:0 с мощен удар. Малко преди това Стоянов пропусна нова дузпа, отсъдена за фаул на Стаховяк срещу Станислав Генчев.

В другия мач, който се игра днес, ЦСКА направи слаб мач и имаше известни проблеми с Пирин Гоце Делчев, но победи с 3:0 след гол на Мишел Платини от дузпа в 41-ата минута, автогол на Атанас Дреновички в 79-ата минута и попадение в самия край на Спас Делев. В крайна сметка, "червените" вече не могат да бъдат настигнати на третото място от Ботев Пловдив и заедно с носителя на Купата на България Берое ще играят в турнира за Лига Европа.

В последния кръг на сезона, който е в събота, пък ще стане ясен новият шампион на България. Левски продължава да води на Лудогорец с една точка, като отборът на Николай Митов приема на своя стадион Славия, а настоящите шампиони гостуват на вече изпадналия тим на Монтана. /БГНЕС 

 


Сходни връзки

Титлата ще се решава в последния кръг, ЦСКА ще играе в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди