изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:21 EEST
ЗАПОЧВА РЕШИТЕЛНАТА БИТКА ЗА ХАНДБАЛНАТА ТИТЛА    
СпортТази събота започна финалната серия за титлата в хандбалното първенство при мъжете между отборите на Добруджа, който е настоящ шампион, и Локомотив (Вн). Играе до 3 победи от 5 мача.

 Първите два сблъсъка са на 25 и 26 май от 18 часа в зала „Русалка” в Добрич. Следват две срещи в морската ни столица, а при евентуален пети мач, то домакин на него ще бъдат добруджанци, тъй като в редовния сезон те са с по-предно класиране. В шампионата „жълто-зелените” на два пъти треснаха „железничарите”, а амбицията им е да защитят титлата си. 

Голмайсторът на домакините и на Националната хандбална лига Красимир Коев, който има 94 попадения от началото на първенството, е с лека контузия, но ще бъде в групата за срещата.

Феновете на домакините могат да наблюдават срещите от суперфинала напълно безплатно, припомнят от клуба, като добавят, че отново ще разчитат на подкрепата по пътя към златните отличия.

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА РЕШИТЕЛНАТА БИТКА ЗА ХАНДБАЛНАТА ТИТЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди