изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:27 EEST
„ИНЕР УИЛ” ЩЕ ЗАРАДВАТ ДЕЦАТА ЗА ПРАЗНИКА ИМ    
ОбществоПо повод Деня на детето – 1 юни, дамите от „Инер уил” – организацията, която обединява съпругите на ротарианците, ще зарадват малчуганите в детско отделение на болницата и в социален център, съобщи Ана Станева – президент 2012-2013 на „Инер уил” – Добрич.

Дамите ще гостуват на децата на 31 май и ще ги зарадват с почерпка и забавно представление с клоун, което им подаряват за празника.

В 10,30 часа в дневния център „Надежда” те ще зарадват за празника около 50 деца с различен вид увреждания. По-късно – в 11,30 часа дамите ще посетят и Детско отделение в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

Клубът „Инер уил” в Добрич съществува от 2000 г. В нея членуват 22 дами. Тази година за организацията преминава под наслов „Да бъдем приятели”. Дейността на дамите от клуба е насочена основно към реализиране на обществени прояви за подпомагане на деца от уязвими групи. НДТ

 


Сходни връзки

„ИНЕР УИЛ” ЩЕ ЗАРАДВАТ ДЕЦАТА ЗА ПРАЗНИКА ИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди