изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:57 EEST
СДС-Пловдив отказа да се обедини с хората на Яне    
ПолитикаС крах завърши инициираната от СДС-Хасково среща на малките демократични партии в Пловдив. Целта, както БЛИЦ първи съобщи, бе да се постави началото на всички политически формации с дясна насоченост, за да се възроди десницата. БЛИЦ научи, че ГЕРБ Пловдив и област не са били поканени.

Сред 15-ината, които днес се събраха в центъра, дойдоха сини от града под тепетата. Те обаче се фръцнаха и си тръгнаха, щом засякоха двама от местната структура на РЗЗ.

Това не са хора демократи, отказваме да влизаме в комбина с тях, изръмжаха хората на Емил Кабаиванов. Самият син лидер пък, който преди дни заяви пред БЛИЦ, че ще отиде на срещата, не сметна за необходимо да се появи. Добра комуникация и разговори имахме със 7 души от Съюза на репресираните от комунизма и тоталитаризма, каза за БЛИЦ Велко Велев, един от организаторите на СДС Хасково.

Представителите на трите формации излязоха с обща декларация, в която се казва: Демократите сме убедени, че само с общи действия и цели може да постигнем тъй желаното обединение в дясно-център.

Нашият анализ показва, че за десниците и центристки сили, които не са в Народното събрание са гласували общо 568 233 български граждани. В проценти това прави:16,842 % или около 39-41 народни представители.

Платформа “Нова десница” събира тези, които не искат шепа лидери да ги лишават от правото им да имат мащабно позициониране в парламента, се казва още в декларацията. Въпреки велия интерес, „Нова десница” се събира отново след месец в Пловдив. На днешната среща не се отзоваха нито хората на Меглена Кунева, нито тези на Иван Костов. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

СДС-Пловдив отказа да се обедини с хората на Яне | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди