изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:20 EEST
Свалиха Светлана Джамджиева от поста главен редактор на "Труд"    
НовиниИван Михалев е новият главен редактор на вестник "Труд" и изпълнителен директор на "Медиа холдинг" АД, съобщиха от дружеството. Решението беше взето единодушно от общото събрание на акционерите на дружеството. Той поема функцията от Светлана Джамджиева, на която е предложено да се занимава с нови проекти на вестникарската група.

Джамджиева дълги години беше зам.-главен редактор на Тошо Тошев и с извършената рокада се предполага, че "Труд" все повече ще залинява в сянката на "24 часа".

Иван Михалев е къдър на "Капитал". В официалното съобщение за назначаването му се припомня, че той е разследващ журналист, носител на наградата "Черноризец Храбър" за 2008 г. Завършил е журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Доктор е на обществените науки и информационните технологии към СУ - темата на докторската му дисертация е "Качествена журналистика в епохата на интернет - иновации в бизнес модела на вестниците" (2009).

Автор е на книгата "Вестникът в епохата на интернет" (2010). Досега той изпълняваше длъжността Директор "Онлайн проекти" на Медийна група България и отговаряше за интернет присъствието на вестник "Труд".  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Свалиха Светлана Джамджиева от поста главен редактор на "Труд" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди