изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:37 EEST
ПРОДЪЛЖАВА ИЗКЪРПВАНЕТО НА ПЪТИЩАТА В ГЕНЕРАЛТОШЕВСКО    
ИкономикаВече няколко дни продължава изкърпването на дупки по Републиканската пътна инфраструктура на територията на община Генерал Тошево, съобщиха от кметството. В момента два екипа на фирмата-изпълнител поправят пътя между Кардам и Спасово, както и пътя от Генерал Тошево до Изворово.

 Отсечките са едни от най-натоварените в общината и резонно бяха включени от Областно пътно управление в тазгодишните ремонтни работи на третокласни пътища. С тяхното ремонтиране се очаква да  бъде облекчено движението в тези райони, тъй като и двата пътя поемат трафика от зърнопревозващи камиони и едрогабаритна техника. Хубавото време също ще благоприятства извършване на ремонтните дейности в срок.

 Това лято предстоят строителни работи и по други пътища в община Генерал Тошево. Ще бъде изкърпен пътят между селата Пчеларово и Равнец. За 3.5 млн. лв. изцяло ще бъде рехабилитирана отсечката от Красен до Пчеларово. НДТ

 


Сходни връзки

ПРОДЪЛЖАВА ИЗКЪРПВАНЕТО НА ПЪТИЩАТА В ГЕНЕРАЛТОШЕВСКО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРОДЪЛЖАВА ИЗКЪРПВАНЕТО НА ПЪТИЩАТА В ГЕНЕРАЛТОШЕВСКО
Автор: Anonymous да 2013-05-29 @ 18:35 EEST
Нека този лилипут шефа на ОПУ мине по пътя Кардам Спасово и каже ,че е свършил някаква работа.Пълна порнография,този герберски мушморок ,който хал хабер си няма от пътища да си взема шапката и дим да го няма! 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди