изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:48 EEST
ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ ПРОГРАМА „НАШЕ ЛЯТО” В ТЕРВЕЛ    
Новини

Свободното време на децата от Тервел през ваканционните месеци юли и август ще бъде организирано чрез общинската ваканционна програма „Наше лято”. Програмата се провежда за десети пореден път, съобщиха от общината.



Основната цел на „Наше лято” е да предостави на децата от всички възрасти дейности, форми и условия в приятна атмосфера и неформална обстановка да оползотворяват пълноценно свободното си време. В дейностите по програмата могат да се включат както шестгодишните бъдещи първокласници, така и абитуриентите. Заниманията са открити, както за децата от Тервел, така и за тези, които гостуват на своите баби и дядовци в добруджанския град. Те се ръководят от учители към общински детски комплекс „Малкият принц” с помощта на специалисти от общинска администрация и от народно читалище „Димитър Дончев – Доктора”.

Ще има рисунка на асфалт, караоке купон, велосъстезание, изложба на домашни любимци, занятие по пожарна безопасност, пикници, пленери и много други занимания. 

Чрез различните прояви от програмата децата придобиват нови умения и знания в различни области, стимулира се изявата на творческите им заложби. Планирани са посещения и занимания с лицензиран спасител на басейн. Организаторите обещават в края на програма „Наше лято” за най-активните участници да бъде организирана екскурзия. НДТ

 

 

 

 


Сходни връзки

ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ ПРОГРАМА „НАШЕ ЛЯТО” В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди