изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:30 EET
Скандал: Нощен клуб организира конкурси с орална любов /ВИДЕО/    
По светаСкандал: Нощен клуб организира конкурси с орална любов

Появило се в интернет видео, на което са запечатани откровени ласки на сцена на клуб, принуди възмутени потребители на мрежата да се обърнат към полицията. Развратните действия на участници в шоу програма, заснети на видео, скандализираха жителите на руския град Иркутск. Под одобряващи викове момиче директно на сцената направи м...т на напълно непознат мъж. Всичко това се случва в рамките на конкурс, а управата на заведението не успява да се намеси в ситуацията и да прекрати разврата.

Междувременно разкрепостената посетителка на клуба поразява шокираните зрители със своята постъпка. Не по-малко учудени от зрителите са и стоящите до ощастливения на сцената младежи. Развръзката на шокиращото действие очевидецът не е заснел със своя телефон, видимо, смятайки за нужно да регистрира само най-пикантните моменти.

„Това се случи в понеделник, ние сме в час със случилото се. За съжаление, служителите на клуба не са успели да се намесят навреме. Единствено ни остана да изпратим момичето вкъщи, за да изтрезнее. Не можем да я глобим или да я накажем по някакъв начин. Безусловно, тя опетни репутацията на нашето заведение, но ви уверявам, че такова нещо се случва за първи път. Най-ужасното е, че посетителите на клуба, станали свидетели на случката, сега постоянно питат кога момичето ще дойде пак. Да, понякога има хора, които се събличат по време на танци, но м...т на сцената, вече е прекалено“, поясниха от управата на клуб „Акобама“ за Life News.

Администрацията на клуба е категорична, че в него се допускат само младежи, навършили 21 години, затова героинята на клипа е пълнолетна. Местната полиция е започнала проверка по случая. http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Скандал: Нощен клуб организира конкурси с орална любов /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди