изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:27 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП 02 Добрич е установен извършителя на кражба на домашни животни /6 крави/- 38 годишен жител на с.Ведрина, общ. Добрич. Съобщението за извършената кражба е получено на 11 май 2013 г. от собственика на имота. Установено е, че неизвестни лица чрез взлом са проникнали в частен имот в с.Плачи дол и от стопанска постройка са извършили кражба на 6 броя крави. При проведените процесуално следствени действия са намерени откраднатите животни, които са били продадени в друго населено място. Същите са върнати на собственика. На задържаното лице е повдигнато обвинение и предстои внасяне на материалите в съда за постановяване на постоянна мярка. Работата по изясняване на случая продължава.
- На 30 май в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя с.Кардам- гр.Генерал Тошево, при което 36 годишната С.П. от гр.Шумен, управлявайки л.а.”Фолксваген Пасат”  е изгубила контрол над автомобила и се е преобърнала в канавката. При извършената проверка за алкохол на водача, техническото средство е отчело 1,92 промила. Образувано е бързо производство. 


 Контролните органи са съставили 18 акта и 24 фиша за констатираните от тях нарушения по Закона за движение по пътищата.

 На територията на ОД НА МВР Добрич няма пожари.


31.05.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди