изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:55 EEST
И спасители против монокините на плажа    
Новини

Вниманието на спасителите се разконцентрира от полуголи и голи плажуващи, пише в писмо до община Бургас Васил Загорчев, специалист по водно спасяване към БЧК-Бургас и юрист по образование, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Lisa Seiffert 025
Born: 30 August 1982 
Where: Australia 
Height: 179 cm 
Bust: 87 cm 
Waist: 62 cm 
Hips: 87 cm 
Eye color: (you tell us ...) 
Hair color: (you tell us ...)Dasha Astafieva 19Shawn Dillon 02



"За жалост неведнъж съм бил очевидец на осъществяване на полови актове на плажа и в морето, в непосредствена близост до деца. Крайно смущаващо е, че дори учителки на групи лагеруващи деца свалят горните си бански пред тях, в отсъствието на родителите им. Не са рядкост и случаите, в които самите майки се пекат по монокини, без да отчитат факта, че се намират на обществено място, а не у дома си."

Поведението на плажа става все по-развратно, смята Васил Загорчев, а като причина посочва липсата на регламентирани правила. В кариерата си е вадил давеща се хомосексуална двойка мъже, които заради секса във водата са щели замалко да загинат.

БГНЕС припомня, че свещеници – православни, католически и протестантски, поискаха да бъдат променени наредбите в Бургас, с което да се забранят монокините и голото плажуване. /БГНЕС

 


Сходни връзки

И спасители против монокините на плажа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди