изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:35 EEST
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"    
Новини

Няма да позволя, да се срине парламента. Няма да позволя, ГЕРБ да замаже далаверите. Те искат в мътната вода да проведат нови избори, които ще са "Кървав спорт 2". Това каза в "Предаването Карбовски" лидерът на "Атака" Волен Сидеров и за пореден път отрече, че със своя глас помогнал властта да се вземе от комунистите и турците ". С 23 мандата не мога да правя правителство, мога да съм критикар", отсече той.



Според Волен Сидеров ГЕРБ са искали да вкарат в парламента турците на Касим Дал и "изтривалките" от РЗС и "Фронта за национално спасение на Бойко", както той нарече партията на Валери Симеонов. "Това е подпомагане не на ДПС, а да се направи ревизия на ГЕРБ Лично се ангажирам с комисията по корупция. Ще бъда там активен. Главният прокурор действа последователно. Комисията и прокуратурата ще действа в синхрон", така Волен обясни защо е дал гласа си за кворума при гласуване на правителството.

ДПС съществува и се толерира от другите политически паритии включително и ГЕРБ. Те слушаха турския посланик за всичко. ГЕРБ спря за гласуване на арменския геноцид. Бойко и Ердоган са първи приятели. Заседаваха заедно в Анкара, поздравяваха се.
Сидеров бе категоричен, че когато някои са се криели, той е воювал срещу етническата партия в България.

По думите на атакиста днешните протести са били провокирани като граждански от ГЕРБ. "ГЕРБ праща агитки да правят уж граждански протести. Това са наркоманчета, които се друсат и не знаят на кой свят са. Те искат да се проявят като гражданска партия, а са клинтелисти. Подслушването от Цветанов ще бъде преследвано и ще стигне до съд", заяви в свой стил лидерът на "Атака".

Сидеров направи оценка и на първите крачки на новото правителство което, според него, не е на ДПС. "Едно правителство трябва да се оцени по действията. Този кабинет е с прекалено прпедпазливи намерения. Да не си въобразяват, че могат да губят времето на хората, да си играт с власт. Ние сме гарант за това, че няма време за губене. Орешарски и неговият екип трябва да започнат да отмятат нещата", размаха пръст той.

"Не знам какъв му е произходът. Ако той се смята за такъв ...", с тези думи Сидеров избягна отговора на въпроса, дали е нарекъл "мръсен мангал" в парламента бившия транспортен министър Московски. По думите му депутатите от ГЕРБ се държали грубо и просташки в парламента и това нажежило обстановката през въпросния ден. Той не се е отказал да разкрие ролята на Московски в приватизацията и ограбването на БДЖ. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2" | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"
Автор: Anonymous да 2013-06-04 @ 09:13 EEST
Тази простакиня Елена Найденова да го духа. Ние не сме малоумншици.Волен е за психиатрия с осмирителна ризница.
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"
Автор: Anonymous да 2013-06-04 @ 10:33 EEST
Aтака,Атака Атака ,всички корумпирани ченгета в зандана!
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"
Автор: Anonymous да 2013-06-04 @ 15:36 EEST
Обърнете внимание на моментите на публикуване на двата поста. Добре, Ленче! Добре. :)))
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"
Автор: Anonymous да 2013-06-04 @ 18:06 EEST
Браво Галина, ти си абсолютно права!
Волен: Едни следващи избори ще са "Кървав спорт 2"
Автор: Anonymous да 2013-06-06 @ 19:01 EEST
Сидеров е виновен за агресията в България...Той се държи като бясно куче...Ветеринарите знаят какво се прави с бесните кучета...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди