изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:59 EET
Бизнесменът от “Изгрев” гръмнат по гащи    
НовиниУбиецът стреля поне седем пъти по строителния предприемач Владислав Дочев. който е в дома си по гащи. Успява да го рани в гърба и накрая го довършва, като забива до дръжката в скулата на лицето му. Открива го съпругата му.

Когато отворила вратата на жилището си, Гергана ужасена видяла спалнята потънала в кръв. Владислав лежал заклан на леглото по боксерки, навсякъде били разпилени вещи. Потресена от гледката тя излязла навън и започнала да пищи по стълбите на входа, съобщава "24 часа”.

Нападателят е стрелял поне 7 пъти – толкова гилзи са открити около леглото с трупа на бизнесмена. Един куршум покосил Владислав, но фатални се оказали порезните рани и пробожданията от кухненския нож. Полицаите преброили поне 10 наранявания.



“Беше страшна гледка, всичко бе обляно в кръв. Владо лежеше на леглото по тениска и боксерки, вероятно си е почивал”, разказва съсед на семейството.
Жена му заключила вратата рано сутринта, когато излязла на фитнес. Търсила Владо през целия ден, защото имали уговорка да ходят на кино. Когато се прибрала, заварила мъжа си заклан.

Разследващите работят по няколко версии, една от които е убийство от страст. Според запознати в апартамента са намерени белезници с розови пухчета. Иззет е патрона на вратата, на който ще се прави експертиза, за да се разбере как убиецът е влязъл в жилището.

Другата версия е грабеж. Владислав се хвалел пред доста хора, че изкарвал по 20 000 лева на месец. Той е собственик на 6 строителни фирми.

По думите на всички комшии от блока Гергана и Владислав били нормално семейство. Често излизали да спортуват заедно, тъй като жената била фитнес инструктор. По време на случилото се 8 годишната им дъщеря София била при баба си.

Зверското нападение стана в дома на бизнесмена Владислав Дочев в столичния квартал “Изгрев”. Тялото му е открито от жена му към 18,40 ч. в неделя. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бизнесменът от “Изгрев” гръмнат по гащи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди