изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:43 EEST
В ДОБРУДЖА ТЪРСЯТ ТРЕНЬОРИ ЗА ШКОЛАТА    
СпортЗа да се развива успешно един футболен клуб, много е важно да се работи здраво в детско-юношеската школа. Защото ако клубът не създава свои качествени състезатели, представителният тим не може да стигне далече.

До този извод са стигнали шефовете на Добруджа и затова е обявен кастинг за нови треньори в школата на клуба. Желаещите трябва да представят автобиография и диплома за треньорски лиценз в офиса на изпълнителния директор на клуба Светослав Петров на стадион "Дружба" или да се свържат с него на телефон: 0884 355 712. Одобрените кандидати ще започнат работа с детско-юношеските формации на "жълто-зелените". "Целта е да подобрим значително работата в школата, тя отново да стане привлекателна за всички футболни таланти в Добрич и региона и от нея да излизат качествени попълнения за първия отбор", коментира Светослав Петров. Кандидатите могат да подават своите документи до края на месец юни. Междувременно от сигурен източник научихме, че немалко момчета - възпитаници на добричките футболни клубове Добруджа и Изида, вече се подготвят за кастингите за попълване на детско-юношеските формации на Литекс (Ловеч) и Лудогорец (Разград). Не е тайна, че вече няколко години едни от най-добрите юноши от Добрич напускат родния си клуб и търсят по-добра възможност за развитие в други клубове.

 


Сходни връзки

В ДОБРУДЖА ТЪРСЯТ ТРЕНЬОРИ ЗА ШКОЛАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди