изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:26 EEST
Масовите протести в Истанбул продължават    
По светаИстанбул. Масовите акции на протест продължават в центъра на Истанбул, а участниците в тях възнамеряват да ги продължат, без да вземат под внимание извиненията от страна на правителството на Турция, съобщава РИА Новости.

Вчера заместник-премиера Бюлент Арънч поднесе публични извинения на пострадалите от действията на полицията и призова демонстрантите да прекратят протеста, но той отказа да се извини „пред тези, които предизвикват безредици в турските градове и се опитват да посегнат на свободата на турските граждани”.
„Нас не са ни достатъчни изказванията на вицепремиера, турците приемат извинения само от ръководителя на правителството- Реджеп Ердоган, който се явява и главен проводник на днешната власт”, заявява кореспондентът Керим Огюш.
По неговите думи демонстрациите в Истанбул ще продължат до тогава, докато към народа не се обърне самия премиер.
Хиляди млади хора, на възраст между 20 и 30 години посрещнаха утрото на площад „Таксим” и близкия парк „Гези”. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Масовите протести в Истанбул продължават | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди