изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:13 EEST
Шампиони в сноуборда и спортната стрелба стават ветроходци за ден на Kaliakria Cup 2013    
Спорт

С нова изненада за зрители и участници идва шестото издание на черноморската регата Kaliakria Cup в края на тази седмица. Ветроходното състезание ще даде възможност на гост-състезатели да се включат в съботната гонка, като засега участие са потвърдили най-добрата българска състезателка в сноуборда Сани Жекова и многократната световна шампионка по спортна стрелба Весела Лечева.



 

Kaliakria Cup 2013 ще се проведе от 6 до 9 юни в Балчик и пред курортния комплекс Kaliakria Resort. “Звездният ден” на регатата ще бъде 8 юни, когато по време на дългия морски рейс към екипажите на някои от лодките ще се присъединят гост-състезателите. За тези лодки в края на деня ще бъде направено и допълнително класиране, а призьорите ще бъдат отличени от единия от спонсорите на регатата – Домейн Бойар.

По традиция яхтите на Kaliakria Cup ще бъдат разделени в четири класа: Клас „А” – Ветроходни яхти „IRC-1”, Клас „В” – Ветроходни яхти „IRC-2”, Клас „С” – Рали – свободен и клас „Conrad 25R”. Титлите си от миналата година ще защитават Феникс (IRC 2 - Cruisers), Меч (Conrad 25R Peterson) и Windwalker (свободен клас Rally), а Petra, която през 2012 г. спечели в клас IRC 1, ще пропусне състезанието.

Kaliakria Cup 2013 се организира от морски клуб “Балчик” и ваканционен комплекс Kaliakria Resort. Регатата носи името на комплекса, една от най-хитовите дестинации по Северното Черноморие. Kaliakria Cup 2013 се провежда с партньорството на Домейн Бойар и Glenfiddich.

 


Сходни връзки

Шампиони в сноуборда и спортната стрелба стават ветроходци за ден на Kaliakria Cup 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди