изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:25 EEST
За дълъг брак – търсете си жена в нета    
ЛюбопитноЗапозналите се в интернет имат по-траен брак, отколкото срещналите се по по-традиционен начин, съобщава британския "Дейли мейл", позовавайки се на американски учени.


Според резултатите от проучване връзките, започнали в интернет, 25-процента по-рядко свършват с раздяла или развод, от запознанствата чрез естествено запознанство.
 
Психолози от университета на Чикаго обхванаха в изследването си почти 20 000 души, сключили брак от 2005 г. до 2012 г. От тях една трета са срещнали половинката си в интернет.

Връзките, започнали в работна обстановка, в бар, клуб или на среща, уредена от приятели, се оказаха с вероятност от 25 процента да приключат, а и тези двойки са били сред най-малко доволните.

Възможно е успехът да се дължи и на по-голямата мотивация, а и на усилията на сайтовете да съберат подходящи партньори, смятат учените.
 
Според предишните изследвания флиртуващите в интернет по-често имат и втора среща, отколкото останалите, защото споделят повече неща за себе си в мрежата.

И докато относителната анонимност позволява на някои да излъжат, най-често това е за невинни неща като за ръста и теглото, които нямат толкова голямо значение в последствие в една връзка. http://dnes.bg

 


Сходни връзки

За дълъг брак – търсете си жена в нета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди