изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:11 EEST
Второ издание на футболния турнир за аматьори „Албена къп”,    
Спорт29 отбора са се записали за участие във второто издание на футболния турнир за аматьори „Албена къп”, който започва на 7 юни от 10 часа. Нарадният фонд на спортната проява е 15 000 лева – най-големият в България, даван на турнир от подобен ранг.

Сред записалите се за участие са първите четири тима от миналогодишното крайно класиране – шампионите от ГЕ Принт (София), Унекс (София), Клетката (София) и Виктория (Перник), съобщават от пресцентъра на курорта. Тази година техни съперници за лъвския пай от наградния фонд са състави от Добрич, Варна, София, Велико Търново, Стара Загора, Търговище, Шабла, Сандански, Разград, Панагюрище, Димитровград, Асеновград, Каварна, Благоевград и др. Шампионите ще получат 4000 лева от наградния фонд. Финалистите ще си тръгнат с 3000 лева, а полуфиналистите с по 2000. Отборите, които достигнат до четвъртфиналите и заемат от 5 до 8 място в крайното подреждане ще бъдат наградени с по 1000 лева. Финалът е в неделя – 9 юни, от 10 часа, а час по-късно ще започне награждаването по време на което победителите ще получат купа от Пепси.

 


Сходни връзки

Второ издание на футболния турнир за аматьори „Албена къп”, | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди