изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:16 EEST
ГЕРБ се разпада: Още един регионален лидер хвърли оставка    
ПолитикаОбластният управител на Стара Загора Недялко Недялков заяви на специална пресконференция, че излиза от активната политика и напуска партия ГЕРБ. "Ще се завърна в нея, ако от ръководството на партията отсъства Цветан Цветанов“, каза Недялков пред журналисти.

Според Недялков ГЕРБ трябва да се пречисти. "Официалното разцепление на партията тлее, искрите набират скорост", подчерта регионалинят лидер. Той каза, че е създавал партията в Старозагорска област преди седем години и тези, които са го последвали, са подкрепяли Бойко Борисов, а не Цветан Цветанов.

"Романтичният период на ГЕРБ приключи, сега в партията се настани черен пиар, доносници и нагаждачи“, каза Недялков. Той заяви, че категорично подкрепя да се издигат местни хора в кандидат-депутатските листи.

Областният управител на Стара Загора сподели още, че е бил излъган от Цветанов, че ще бъде водач на листа. Това е станало на официална среща на областните активи, а вместо него начело на листата е била избрана Лиляна Павлова без обяснение след това. Той припомни, че като областен координатор на ГЕРБ не е загубил нито едни избори.

Ден по рано зам.-областният управител на Пловдив и шеф на структурата на ГЕРБ в район "Източен” в Пловдив Георги Игнатов посече партията с кърваво писмо, след като категорично обяви, че напуска партията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ГЕРБ се разпада: Още един регионален лидер хвърли оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди