изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:15 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Сключват договора за строителството на регионалното депо”, четем във вестник „Нова добруджанска трибуна”. Договорът с избрания изпълнител за строителството на регионалното депо за твърди битови отпадъци край село Стожер ще бъде подписан на 13 юни, е съобщила кметът на Добрич Детелина Николова.

Процедурата е част от проект „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Добрич”, финансиран по оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г.“. „Добруджанци искат по-евтина вода”, пише изданието. Високата цена на водата е причината Движение за граждански контрол да изпрати писмо до президента, Министерски съвет и Омбудсмана на Републиката, става ясно от разпространено писмо до медиите. В него от името на Движението, което защитава интересите на гражданите, представителите му предлагат начин за намаляване цената на водата в Добрич. „Бизонче се роди в зоопарка”, съобщава вестникът. Малко от редкия вид на европейските бизони е най-новото попълнение на Центъра за защита на природата и животните в Добрич. То е родено през миналата седмица и е второто за двойката бизони, които живеят в зоопарка, е съобщил заместник кметът арх. Пламен Ганчев. Родителите на бизончето Лума и Луба все още го пазят ревниво и не допускат твърде близо служителите на зоопарка.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди